Sund april

I april måned sætter Brøndby Strand fokus på sundheden. Og på hvor sjovt sundhed kan være.  I hele måneden summer bydelen af sjove, spændende og inspirerende sundhedsaktiviteter på gader og stræder, i aktivitetshusene og i gårdene.  Sundhed er sjovt, sundhed er for alle og muligheden for sundhed findes lige her i dit lokalområde.

Sundhedsbazar: Kom og hør’ TV2’s Michelle Kristensen
Søndag den 6. april der er Sundhedsbazar i Kulturhuset Brønden. Her kan de deltagende bl.a. opleve et inspirerende foredrag med Michelle Kristensen, som er kendt fra Go’ kuren på TV2.

Michelle giver i sit foredrag tips og tricks til et sundere liv med bedre kostvaner og mere motion. Hun kommer bl.a. ind på, hvorfor vi er blevet en nation med for meget fedt på maven. Hun forklarer også hvorfor kvinder og mænd ikke skal træne og spise på samme måde og giver råd om, hvordan vi hver især skal gøre.

Hvis du vil høre, hvordan du undgår de ekstra kilo om maven og kommer i form inden badesæsonen, så kom til Sundhedsbazar i Brønden, hvor du også kan få målt sin lungefunktion af Brøndby Kommunes KOL-sygeplejerske, møde Kræftens Bekæmpelse, AIDS fonden eller få inspiration til et aktivt fritidsliv i de lokale foreninger.

Ta’ familien med på Kulturløb
Søndag den 27. april er der Kulturløb med start og mål ved Kulturhuset Brønden. Kulturløbet er et motionsløb på 5 kilometer, som man både kan gå og løbe. Ruten fører deltagerne gennem Brøndby Strands skønne grønne områder og karakteristiske bebyggelse. Undervejs bliver deltagerne mødt af spændende oplevelser. Kulturløbet er et rigtigt familiearrangement og løbet er absolut for alle. Også dem, der ikke bor i Brøndby Strand.

Foreninger og klubber åbner dørene
I månedens løb åbner bydelens foreninger og klubber op for motion- og træningstilbud. Det er naturligvis helt gratis. Du kan fx danse zumba i Rheumhus, prøve cricket for børn mellem 7 og 11 år i Svanholm Cricketklub eller deltage i træning for kvinder i Halling Motion.

Der er masser af muligheder for sundhed i Sund april.