Brøndby Strand får ny hjemmeside

Stolthed, åbenhed overfor resten af bydelen og overblik er nogle af nøgleordene bag Brøndby Strands nye hjemmeside. Konkret kan brugerne af hjemmesiden få nyheder og historier fra Brøndby Strand, skabe sig et overblik over aktiviteter og arrangementer samt få information og viden om den enkelte beboerafdeling.

Forsiden har fået flere billeder
Et billede kan sige mere end tusinde ord. Derfor er forsiden også designet med flere billeder fra Brøndby Strand end den tidligere. – Vi vil gerne vise bydelen fra sin flotte side og understøtte den stolthed, vi føler. Vi ranker jo ryggen en ekstra gang, når vi ser vores formidabelt flotte skyline på forsiden, siger talsmand for de ni boligafdelinger i Brøndby Strand Tommy Rex Mortensen og refererer til forsidens topbillede.

Få styr på aktiviteterne
Ta’ til banko i Rheumhus, pandekagedag i Café 13 eller noget helt tredje. Der foregår ugentlig mange forskellige aktiviteter i Brøndby Strand, som det kan være svært at finde rundt i. Tommy Rex Mortensen fortæller: – Hvor det på den gamle hjemmeside kunne være svært at finde ud, hvilke aktiviteter der foregik rundt omkring i bydelen, er der på den nye lavet én fælles kalender, hvor aktiviteter og arrangementer kan opslås. Det skulle gerne gøre det meget lettere at skabe sig et overblik.

Se den nye hjemmeside på din mobil
Den nye hjemmeside har også fået et responsivt design, der betyder, at uanset om du er på farten med din mobil eller sidder hjemme i sofaen med din IPAD, så kan du se hjemmesiden, ligeså godt som på din bærbare eller stationære computer. Siden tilpasser sig de mobil enheder.

En hjemmeside er aldrig færdig
Selvom hjemmesiden nu er lanceret, er den ikke færdig, og det bliver den i princippet heller aldrig.  – Vi vil fortsat have fokus på at udvikle den og er altid åbne overfor nye ideer, historier og tiltag, der kan være med til at gøre hjemmesiden levende og dynamisk at besøge, afslutter Tommy Rex Mortensen.

Hjemmesiden er udviklet i samarbejde mellem Netværkskontoret og en gruppe af frivillige web-redaktører fra de 9 afdelingsbestyrelser i Brøndby Strand.

FAKTA:
Hjemmesiden er drevet af Netværkskontoret og en gruppe af frivillige web-redaktører fra de 9 afdelingsbestyrelser i Brøndby Strand.

KONTAKT:
Netværkskontoret
Kisumparken 2
2660 Brøndby Strand
Tlf.: 43 54 22 75