Banko i Café 13 er lig med hygge og gode præmier

Tekst og foto: Juniorreportere Bahar Mahmudovska og Kelly Ta

Hygge. Gode præmier. Og et godt fællesskab. Sådan lyder det fra Bitten og Jens, Cafe 13’s banko arrangører. I løbet af de sidste fem år har der været en positiv udvikling i antallet af fremmødte til de hyggelige bankoaftner, der bliver afholdt en gang om måneden. I december måned er antallet størst – fuldt hus og mange gode præmier. ”Det er præmierne folk lægger mest vægt på og som vækker interessen for deltagelse, hvilket vi er kendt og glade for.” fortæller Bitten. Man kan både vinde gavekort, vin og en masse andet lækkert.

Der bliver gjort klar til lotteri - som altid er en fornøjelse. (Billede: Bahar Mahmudovska).

Der bliver gjort klar til lotteri – som altid er en fornøjelse.  Til højre på billedet sidder Jens. (Billede: Bahar Mahmudovska).

Der skal være plads til alle – store og små. Selvom størstedelen er pensionister, er det ikke ens betydende med, at der ikke også kommer børn og voksne. Og med et medlemskab på blot 20 kr. kan du blive en del af de månedlige bankoaftener.

Fremtidige planer
Med hensyn til de fremtidige planer, skal der ikke foretages nye store ændringer. Den lille Cafe skal forblive som et lille, hyggeligt forum i Brøndby Strand. ”Vi skal ikke have større lokaler, da vi gerne vil holde fast i traditionerne og den gode stemning.” siger Jens.

Der snakkes, spises og grines på kryds og tværs. (Billede: Kelly Ta).

Der snakkes, spises og grines på kryds og tværs. (Billede: Kelly Ta).

Der hersker et stort fællesskab blandt deltagerne, og alle kender hinanden mere eller mindre. På den måde snakkes der på kryds og tværs af bordene.