Ny kommunikationsrådgiver på HP4

HP4-renoveringsprojektet har fået sin egen kommunikationsrådgiver. De fire boligselskaber, der er involveret i renoveringen af Brøndby Strand Parkerne, er gået sammen om at ansætte en kommunikationsrådgiver. Rådgiveren er ansat til at skabe mest mulig positiv opmærksomhed omrkring Brøndby Strand Parkerne samt sørge for beboerinformationen under hele den store renovering.

Kommunikationsrådgiveren hedder Ditte C. Kristensen og startede i jobbet den 1. maj i år.

Her er Dittes præsentation af sig selv:

“Jeg hedder Ditte Clement Kristensen og er nyansat som kommunikationsrådgiver under HP4. Jeg glæder mig meget til at følge hele det kæmpe renoveringsarbejde fra første parket. En af mine ambitioner for kommunikationsarbejdet under HP4 er, at beboerprocesserne bliver gode og brugbare for alle involverede.

Allerede nu er jeg i fuld gang med både pressemeddelelser, breve til beboerne i Brøndby Strand Parkerne og informationsmøder. Alle de forskelligartede opgaver har givet mig et godt indtryk af Brøndby Strand Parkerne, og jeg ser meget frem til at lære endnu mere og blive endnu klogere på Brøndby Strand Parkerne og renoveringsprocessen. Noget af det, jeg efterhånden har lært er, at HP4 betyder “den fjerde helhedsplan for Brøndby Strand Parkerne”.

Jeg har tidligere været ansat som kommunikationsmedarbejder i Københavns Kommune. Her arbejdede jeg blandt andet med beboerinddragelse og formidling af byfornyelse og renoveringsprojekter. De næste fire år vil jeg arbejde med kommunikation om HP4 til både beboerne i Brøndby Strand Parkerne og alle andre interesserede – og uinteresserede. I takt med at renoveringen skrider frem, vil mit fokus selvfølgelig også flytte sig.

Jeg er blevet taget godt imod af både beboere og ansatte i Brøndby Strand, så jeg føler mig velkommen og klar til for alvor at gå i gang med arbejdsopgaverne i den fjerde helhedsplan i Brøndby Strand Parkerne. Til daglig sidder jeg i Netværkskontoret i Kisumparken 2, og min dør og telefon er altid åben. Jeg glæder mig til de næste mange år i Brøndby Strand Parkerne.”

Kontakt kommunikationsrådgiver Ditte C. Kristensen:
Ditte Clement Kristensen
Tlf.: 30 84 06 81
Mail: ditteclement.kristensen@net.lejerbo.dk